Activ Draining

Home Lichaam Minceur Marine Nutrition Activ Draining

Activ Draining

Beschrijving


ACTIV DRAINING richt zich tot de personen die de mechanismen betrokken bij de afvoer van vocht en vet willen aanpakken. Het bevat een concentraat van 3 plantenextracten – extract van matéblad, extract van hibiscusbloem, extract van paardenstaartstengel – gekend om hun drainerende werking, en een bruinalgextract Ascophyllum nodosum dat de afvoer van vetopslag bevordert, om zo bij te dragen tot de verfijning van het silhouet. Het is eveneens een aanvulling op het dieet dankzij de toevoer aan vitamine c om de vermoeidheid, die tijdens een afslankingsperiode vaak wordt waargenomen, te verminderen.


Activ Drainig is een voedingssupplement. Het mag geen vervanging zijn voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
 


Resultaten

Een aanzienlijke verfijning werd gemeten bij 10 van de 10 vrouwen na een kuur van 7 dagen. 100% van de vrouwen die ACTIV DRAINEUR hebben gebruikt, zijn tevreden.

* Klinische test uitgevoerd bij 20 vrijwilligsters gedurende 7 dagen


Werkstoffen

  • Voeding en substantie met fysiologisch effect

    Cafeïne, vitamine C

  • Planten

    Hibiscusbloem, maté blad, paardestaart stengel, Ascophyllum nodosum alg.


Ingrediënten

Water, plantaardige glycerol, geconcentreerd zwarte bessen sap, droge Hibiscusbloem extract van Hibiscus Sabdariffa, droog matéblad extract van Ilex Paraguariensis , droog paardestaart extract van Equisetum Arvense, aroma, Citroenzuur, Rode biet, vitamine C Complex, inclusief ascorbinezuur, droog algenextract van Ascophyllum Nodosum, Acesulfaam-kalium, Sucralose, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat.

The lists of ingredients used in the composition of all THALGO products are regularly updated. Before using any THALGO product, we recommend that you read the list of ingredients on the packaging.


Expert foto

Professional application gesture

1 à 2 maatdoppen 50 ml per dag, te verdunnen in een groot glas water.  

To complete your beauty routine