L'Océane

Home Lichaam Minceur Marine Nutrition L'Océane

L'Océane

Beschrijving


Overbelasting, minder energie, gebrek aan vitaliteit, minder fut tijdens een dieet, kan het gevolg zijn van een onevenwichtig van het lichaam.

Het zeeplasma, sinds meer dan een eeuw bestudeerd voor zijn regeneratieve en evenwichtsherstellende eigenschappen, is fysiek, fysiologisch en chemisch identiek aan onze interne omgeving, en onmisbaar voor het metabolisme van de cellen. L'Océane, 100% natuurlijke zeeplasma, biedt het organisme de vitale energie van de zee.


L'Océane is een voedingssupplement. Het mag geen vervanging zijn voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

 

Werkstoffen


Ingrediënten

Hypertonisch zeewater *, geoogst in zuiver water in beschermde en gecontroleerde gebieden en verpakt zonder behandeling bij hoge temperatuur of ioniserende straling
* Mogelijke sporen van vis, schaaldieren en derivaten

The lists of ingredients used in the composition of all THALGO products are regularly updated. Before using any THALGO product, we recommend that you read the list of ingredients on the packaging.


Expert foto

Professional application gesture

 1 à 2 ampullen per dag

To complete your beauty routine